dilluns, 20 de juny del 2022

FINAL DE CURS

Ja hem arribat al juny !!! 

Aquest trimestre ha estat curt, però intens.

Volem compartir algunes de les activitats realitzades al llarg d'aquests dos mesos.

* A inicis del mes de maig vam fer la sortida a CaixaFòrum per realitzar una activitat de música virtual i assistir a un concert del Senegal. VA SER SORPRENENT I FANTÀSTIC!!






                                        

* Al llarg del trimestre hem seguit realitzant diferents racons matemàtis que ens han ajudat a entendre i contextualizar les unitats de mesura de longitud i conceptes de geometria.

 Davant del repte "El número de peu té relació amb l'alçada?" hem creat les nostres hipòtesis i hem fet les nostres comprovacions per arribar a les conclusions finals. 

 

          





* Hem continuat fent les dinàmiques de grup amb el Jesús, on hem treballat temes com el treball en equip, l'empatia, les etiquetes personals... HEM FET EQUIP!!!

 






 
                                       


                                       

                                       

* També hem enllestit el nostre projecte sobre la cèl·lula. En aquesta ocasió hem investigat sobre la cèl·lula animal i hem realitzat una maqueta que ens ha ajudat a diferenciar les diferents parts amb la seva funcionalitat. HAN QUEDAT SUPER XULES!!






* Hem donat color a les nostres guixetes, creant una bafarada ambientada en el Pop Art, estil artístic que vam començar a treballar al segon trimestre .





 

* I els darrers dies hem confeccionat diferents manualitats relacionades amb el treball en equip sobre les etapes de la història. Cada grup ha escollit lliurement la manualitat que volia, ha creat el seu text instructiu sobre el material i passos a seguir i ....MANS A L'OBRA:

















* Per acabar i tancar el curs ens hem fet fotos i signat samarretes per emportar-nos un BON RECORD!!












FINS AL PROPER CURS










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Trailer de les colònies

 Us pensàveu que no tindrieu un super vídeo-resum de les colònies...?   Gaudiu-lo !